Webinar: Hoe zorg je dat automobilisten een e-bikeproef doen en blijven fietsen?

Spreker: Marcel Swaak (Mobiliteitsregisseur bij Mobilys)

Tijdens de e-bikeproef en de Rij2op5 campagne georganiseerd op bedrijventerrein Beukenhorst in Hoofddorp hebben automobilisten kennis gemaakt met e-bike en speed-pedelec. Naast spits/filemijding is in de communicatie de nadruk gelegd op het aspect vitaliteit. Rijden op een e-bike biedt zoveel voordelen dat een automobilist die tot de doelgroep behoort het gewoon moet ervaren.

Bij het uitgeven van de e-bike is er voor gezorgd dat de beleving optimaal is. De e-bike wordt op maat afgesteld, is technisch en optisch in perfecte staat en de werking wordt uitvoerig uitgelegd. Daarnaast wordt alle zekerheid geboden mocht er gedurende de proefperiode iets gebeuren. Bij een perfecte e-bike ervaring is de kans dat de gebruikers blijven fietsen vele malen groter dan het alleen maar ter beschikking stellen van een e-bike.

Een perfecte e-bike ervaring zorgt voor een succesvol vervolg! Krijg alle ins en outs te horen van de (communicatie) aanpak van deze succesvolle e-bikeproef. En hoe de ervaring ervoor zorgt dat de automobilisten blijven fietsen.

Zie hieronder de opname van deze webinar. De presentatie van de webinar kun je via deze link downloaden.

Webinar: Hoe zorg je dat automobilisten een e-bikeproef doen en blijven fietsen?