Demodag Talking Traffic Logistiek

Demodag Talking Traffic Logistiek

Donderdag 28 september

13.00 - 18.00 uur

 

Donderdag 28 september organiseren we een speciale Demodag Talking Traffic Logistiek.

Intelligente verkeerslichten die rekening houden met voertuigcategorie en lading, route, intensiteit van het overige verkeer, chauffeurs voorzien van snelheidsadviezen en samen ervoor zorgen dat een truck, indien mogelijk een eigen ‘groene golf’ krijgt om snel en efficient de stand in en uit te rijden? Dat is nieuw!

Het Partnership Talking Traffic, een samenwerking tussen overheden en bedrijven, maakt dat mogelijk en komt op stoom na maanden van gezamenlijk overleg, keuzes en productie. Maar écht spannend wordt het nu we binnenkort de eerste gebruikerstoepassingen op straat gaan zien.

De private partners van het Partnership Talking Traffic en sector partners laten u graag kennismaken met de diensten die ze nu en binnenkort kunnen bieden aan u en aan collega’s in uw sector en regio. U bent dan ook van harte uitgenodigd om met hen in gesprek te gaan op donderdagmiddag 28 september. Ze bieden u een kijkje in de ‘werkplaats’.

De bijeenkomst is specifiek voor organisaties in de logistiek (verladers, vervoerders en softwareleveranciers) maar ook wegbeheerders zijn van harte welkom.

Het voorlopige programma is:

13.00                 Inloop en lunch
14.00-14.45       Plenaire kick-off
14.45-15.45       Open markt
15.45-16.00       Koffie/Thee break
16.00-16.45       Plenaire sessie
16.45-18.00       Open markt met borrel

We hebben in het kader van Talking Traffic eerder met u samengewerkt of daarvoor zijn er in de toekomst mogelijkheden, daarom deze uitnodiging voor u. We zouden het zeer op prijs stellen als u collega’s en/of vakgenoten meevraagt die nog weinig of geen ervaring met het Partnership Talking Traffic hebben.